search
Finn ditt domenenavn her:
 • img

  Analyse og rådgivning

  Valg av publiseringsløsning (CMS) eller nettbutikkløsning kan være vanskelig.

  Kanskje du står ovenfor din første nettbutikk og ikke helt vet hvordan du skal starte, hvilke betalingsløsninger du skal tilby ovenfor dine kunder? Hvordan skal du markedsføre deg for å nå kundene dine?

  Eller kanskje du skal ha en ny hjemmeside, men er usikker på om du skal velge WordPress, Joomla eller en annen publiseringsløsning?

  Spørsmålene er mange - valgene likeså.

  Vi bistår med analyse og rådgivning slik at det blir enkelt for deg å ta de riktige valgene.

 • img

  Design og utvikling

  Vi har alle ulike behov - og det er ikke sikkert en standard hyllevareløsning dekker akkurat dine.

  Vi har lang erfaring innen utvikling av hjemmesider og nettbutikkløsninger. Vi kan skreddersy en løsning akkurat for deg. Eksempler kan være:

  • Unik nettbutikk
  • Integrasjon mot tredjepartsløsninger, f.eks. CRM system
  • Egenutviklet CMS

  Skreddersøm er vår spesialitet.

  Se vår portefølje

 • img

  Drift og support

  Vi har i over 15 år drevet med drift av domener, webhotell, e-post og servere for store og små kunder. Vi kan stolt si at vi har solid kompetanse på dette området og vet hva vi holder på med. En trygghet for deg som kunde.

  For oss er det viktig å kunne levere tjenester av høy kvalitet. Vi søker derfor hele tiden etter å forbedre oss, enten på vår tekniske kompetanse eller de løsninger vi tilbyr.

  Trenger du et domene eller webhotell med pålitelig oppetid på servere og god service til en rimelig pris? Nøl ikke med å ta kontakt med oss.

  Se våre webhotell